Újra az iskolapadban

Elkezdődött...egy új út kezdete, amiben reményeim szerint megtalálom a számításaimat. Újra az iskolapadban vagyok, igaz kicsit másképp. Nem a kötelező tantárgyakból okítanak, mint például matek, fizika, történelem, irodalom stb. Valami egészen más út vette kezdetét. 

582e17bfa58a7be2d9f9d16bed326d6bf77752c6.jpeg

Tudásra szomjasan léptem be a terembe az első nap. Izgatottan vártam, hogy elkezdődjön a tanfolyam első előadása. Kaptunk némi útbaigazítást a szervezőktől, majd sokad magammal figyeltük az elméleti oktató bemutatkozását. Elismert, neves fotográfus a szakmában. Élmény volt hallgatni, ahogy a fotózásról, mint művészetről elmélkedik. Sajátos stílusa, humora másoknak bunkóságnak vagy hatalmas egónak tűnhet, de én vettem a lapot és az első perctől kezdve szimpatikus volt a pali. Rengeteg hasznos információval látott el bennünket, de alapvetően inkább ismerkedés, a tanmenet felvázolása volt ez az első alkalom.

Az "iskola" egyébként minden igényt kielégít. Technikailag jól felszerelt, saját műteremmel, stúdióval rendelkezik, a földszinten büfét működtetnek. Ha az időjárás engedi az udvarra is ki lehet ülni kávézni. Az első napról röviden ennyit. Érzem, hogy jó helyre kerültem. Megtaláltam az utam.