Műterem? Az mi???

A cím kissé túlzó, hiszen láttam már fotóstúdiót. Azonban holnap lesz az első alkalom, amikor műteremben fotózhatok. Izgatott vagyok, nagyon várom. Egy külön bejegyzésben közzé fogom tenni az elkészült fotókat.

Interneten utána néztem a műtermi oktatónknak, aki elismert szakember. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg hasznos információval fogok gazdagodni a holnapi nap folyamán. Amire külön kíváncsi vagyok, az a fényformálók és azok beállításai. Az, hogy mi lesz a nap témája, mit fogunk fotózni, azt egyenlőre homály fedi. Modell, tárgy, reklám fotó? Igazából tök mindegy… fotózunk és ez az, ami számít! Persze fontos az elmélet is, de véleményem szerint gyakorlattal lehet igazán tanulni és fejlődni.

g3-fotostudio.jpg

A tanfolyam beosztása szerint két hetente hétvégenként van előadás és gyakorlat. Szombaton elmélet, majd vasárnap fotózás (külső helyszín és stúdió egyaránt). Tetszik a koncepció, hiszen nem arról van szó, hogy végig kell ülni heteken keresztül az elméleti órákat és csak utána jön a gyakorlat. Bedobnak minket a „mélyvízbe”.

A napokban jelentkezni fogok a kész fotókkal. Addig is nézzetek szét facebook és insta oldalamon vagy akár youtube csatornámon. Szép hétvégét kívánok mindenkinek!

Facebook oldalam: https://www.facebook.com/tokajifoto

Instagram: https://www.instagram.com/tokajifoto/

Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCwOE8PN1wT3SFzipYSawFuA