2021. október 19. 20:42 - Tokaji Fotó

Nincs Karácsony fotózás nélkül!

Az év legszebb és legjobban várt ünnepe számunkra a Karácsony. A Szentestét megelőzően 1-1,5 hónappal már Karácsonyi lázban égünk. Sokan értetlenül néznek, amikor meséljük, hogy Karácsonyi filmeket nézünk és zenéket hallgatunk november közepén :) 

Nem tehetünk róla...egyszerűen imádjuk ezt az ünnepet és a vele járó hangulatot, emlékezést, készülődést.

kari.jpg

Mint mindenki más ilyenkor, mi is össze ülünk a családdal ebédelni, vacsorázni. Sokat beszélgetünk, nevetünk és megajándékozzuk egymást. A hangsúly mindig a szereteten és az együttléten van. Hiszen ez a lényeg. Együtt lenni szeretteinkkel.

Olyan felgyorsult világban élünk, ahol sok esetben nincs lehetőségünk megállni egy kicsit és csak azokkal lenni gondtalanul, boldogan, akiket szeretünk. Egyre kevesebb az együtt töltött idő, kevesebb a közös élmény, emlék.

Ezért is szoktuk javasolni a családi fotózásokat, amelyek az év minden szakaszában, de Karácsonykor kifejezetten aktuálisak lehetnek. Ilyenkor nem csak magát a családot örökítjük meg, hanem az ünnepi hangulatot és érzést is. 

Ahogyan az utóbbi években megszokhattátok, idén is tartunk Karácsonyi fotózást. A mini fotózásokat egy napon tudjuk megtartani, 2021.11.27-én. A legutóbbi alkalmakkor a világos szín világ dominált, azonban most a melegebb, barnásabb színekre fókuszálunk. Ennek megfelelően rendezzük be a helyszínt és készülünk kiegészítőkkel.

Külön öröm, hogy már most jelezték többen, hogy idén is minket választanak. Nekik ezúton is köszönjük az évek óta tartó bizalmat! :) 

Idén az alábbi csomagjaink közül tudtok választani:

Mini csomag:

- kb. 20 perc fotózás
- 6 db retusált fotó átadása online
- a csomag ára: 14.900.-Ft


Mini extra csomag:

- kb. 30 perc fotózás
- 10 db retusált fotó átadása online
- ajándék 1 db 10x15-ös méretű előhívott fotó
- a csomag ára: 19.900.-Ft

Amit mi biztosítunk: Karácsonyi hangulat, szuper képek, jó kedv, egy kis harapnivaló kicsiknek és nagyoknak :)

Gyertek el hozzánk idén Ti is és szerezzetek magatoknak egy örökre szóló élményt és emléket!

Betti és Szabi

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tokajifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr1816728282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása